TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ
Tarihi: 2023-09-27
2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla beraber Tuzlukçu Belediyesi İlçemiz ’de eğitim gören öğrenciler için kırtasiye malzemesinden oluşan setleri dağıtarak ailelere destek oldu. İlçe’ de bulunan; Konarı / Şehit Tuncay Yapıcı İlkokulu 107 öğrenci, Koraşı / İlk ve Ortaokulu 105 öğrenci, Şehit Cemalettin Şekerci İlkokulu 112 öğrenci, Mevlana İmam Hatip Ortaokulu 49 öğrenci, Mimar Sinan İlkokulu 64 öğrenci, Tuzlukçu Ortaokulu 70 öğrenci ve Tuzlukçu Lisesi’nde 101 öğrenci olmak üzere toplamda 608 öğrenciye kırtasiye desteğinde bulunulmuştur.
Bu yılda Tuzlukçu İlçe sınırlarında içinde eğitim gören tüm öğrencilerimiz, Belediye’nin kırtasiye desteğinde faydalanmış oldu. Projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan AKBUĞA, şu sözleri dile getirdi: “Öğrencilerimiz bizler için çok değerli, onlar bizim gelecek nesillerimiz, evlatlarımızın eğitim hayatına katkı bulunmak aynı zamanda ailelere de destekte bulunmak anlamına geliyor. Hiçbir evladımızın, arkadaşımın kalemi var, defteri var ama benim niye yok diye üzülmemesi için bizler her öğrenciye eşit düzeyde destek verdik. Ve onların mutluluğuna şahit olmak bizleri duygulandırdı. Evlatlarımıza az da bir katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere. Tüm bu vesile ile Başta eğitime gönül vermiş kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarının geleceği için mücadele eden çalışıp çabalayan velilerimiz ve çok değerli öğrencilerimize eğitim yılının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.