2023 YILININ BÜYÜK PROJELERİNİ TAMAMLIYORUZ KUNDULLU MAHALLESİ ESKİ OKUL BİNASININ BAKIM ONARIMI.
Tarihi: 2023-10-06
Tuzlukçu Belediyesi tarafından 2023 yılı içinde tamamlanması planlanan projeler merkez ve merkeze uzak tüm mahallerde tek tek tamamlanıyor.
Bunlar ilki Kundullu Mahallemizde hayata geçirilen okul binasının tadilatı işidir. Proje detayları hakkında bilgi veren Başkan AKBUĞA, şu sözleri dile getirdi:
“Göreve başladığımız gün hangi projeleri dile getirip söz verdiysek, bu yıl Cumhuriyet’imizin 100. yılı onuruna her birini tek tek tamamlıyor, halkımızın hizmetine sunuyoruz. Proje alanlarımızdan biri de Kundullu Mahallemizdi. Eski kullanılmayan okul binasının tadilat edilerek, kullanılabilir hale getirilmesi için çalışmalara başlamıştık ve şuan için binanın bakımını tamamladık.
Vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla Düğün, Nişan, Mevlid gibi Kültürel faaliyetlerinde kullanabilecektir.
Kundullu Mahallemize hayırlı olsun.