KÖKLÜCE MAHALLEMİZDEKİ ESKİ OKUL BİNASI ve LOJMANININ TADİLATINI TAMAMLADIK
Tarihi: 2023-10-10
Bu yıl içinde Belediyemizin hizmete sunmayı planladığı projelerinden biri de Köklüce Mahallemizde bulunan eski kullanılmayacak durumda olan okul binasının ve lojmanın tadilat işleriydi. Kısa zamanda bakımı yapılan okul binası ve lojman Köklüce halkımızın kültürel faaliyetlerini yapabileceği bir alana dönüştürülmüştür.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Köklüce Mahallemizde yer alan ve köyün kimliği niteliğinde olan okul binası oldukça kötü bir durumdaydı. Geçmiş nesillerin okul anılarının olduğu, köyün önemli yapılarından biri olan bina Belediyemiz tarafından tadilat edilerek yeni ve kullanışlı hale kavuşturuldu. Köklüce kültürünü yaşatacak etkinliklere ev sahipliği yapacağını umuyor, bu vesile ile halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”